Yemek Hizmetleri

Okulumuzda yemek hizmetleri, Eurest Sofra Grup tarafından verilmektedir.

Öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla okulumuzca Menü Komisyonu oluşturulmuştur. Komisyon, yemek hizmetlerinin verilmesi öncesinde ve esnasında periyodik olarak denetimlerini gerçekleştirmektedir. Menü Komisyonu, görülen aksaklıkların giderilmesinin yanı sıra bu hizmetlerin her gün daha da geliştirilmesi amacıyla üretici firmaya uyarı ve önerilerini iletmekte, gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağlamaktadır.

SOFRA GRUP

1987’de kurulan Sofra Grup , Dünya lideri Compass Group Plc.’nin şirketidir.

İş Merkezleri, fabrikalar, eğitim kurumları ve sağlık kurumlarına toplu yemek ve destek hizmetleri veren ve sektöründe lider konumunu sürdüren Sofra Grup; her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için kendisine güvenen binlerce kişiye yemek hazırlıyor, içeceklerini sunuyor, konuk ağırlama hizmetleri sağlıyor. Giderek çok daha fazla müşteri, tesislerinin korunması, temizlenmesi, rutin teknik bakımlarının yapılması, resepsiyon ve ofis hizmetlerini yürütmesi konusunda Sofra’ya güveniyor.

Sofra Grup, Türkiye'de (TSE EN ISO 9001:2008) Kalite Yönetim Sertifikasını, (TSE ISO EN 22000) Gıda Güvenliği Belgesini, (TSE ISG OHSAS TS 18001:2008) İş Sağlığı Ve Güvenliği Belgesini, (TSE ISO EN 14001:2004) Çevre Belgesini ve (TSE İSO 10002 2006) Müşteri Memnuniyeti Belgesini sektöründe ilk alan toplu yemek hizmeti kuruluşu olarak dikkat çekiyor. Satınalmadan servise kadar geçen depolama, pişirme ve diğer prosesleri içeren ürün kontrolü, yetişmiş personeli, üretim ve servis alanındaki hijyen, çalışma alanındaki makina ve ekipmanlar konusunda eğitimlerden geçirilerek sağlanan iş güvenliği, Sofra Grup’un sunduğu hizmette kalite güvencesini koruma amacını taşıyor.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2011 Yılı sıralamasına göre, sadece yemek üretim hizmeti dikkate alındığında Türkiye’nin en büyük 192. Kuruluşu, tüm grup şirketleriyle beraber dikkate alındığında ise 138. sıraya yükselen SOFRA GRUP, aynı zamanda istihdam yapan en büyük 8. Kuruluş olarak yer almaktadır.Sofra grup 2012-2013 öğretim yılı başlangıç tarihi itibari ile TED Hatay Kolejin de yemek hizmetine başlamıştır.Eğitimli ve deneyimli kadrosu ile öğrencilere sağlıklı Ye-Öğren-Yaşa felsefesi ile hizmet vermektedir.Tüm gıdaların girdi kontrolleri,üretim ve servis aşamaları sofra proje müdürü tarafında kontrol altına alınmaktadır.

SOFRA GRUP yine Capital tarafından 2011’de yapılan araştırmada Türkiye’nin en değerli 100 markası içerisinde 63. sırada gösterilmiştir.

Rakamlarla Sofra Grup:

• Türkiye çapında 71 şehirde faaliyet