Genel Kurallar

Sürücülerin ve servis hosteslerinin uyarılarını dinlerler, onlara karşı saygılı davranırlar.

Yüksek sesle konuşarak, şarkı söyleyerek veya uygunsuz söz ve davranışlarla arkadaşlarını, araç sürücülerini, hosteslerini, ve çevreyi rahatsız etmezler. Radyoda çalan klasik müziği dinleyerek günün yorgunluğunu atmalıdırlar. (Servis radyolarında çalan klasik müzik öğrencilerimizin ruh sağlığı ve günün yorgunluğunu gidermeleri açısından tercih edilmiştir.)

Araçlarda yiyecek veya içecek yemezler, içmezler.

Araçlara kasten veya kaza ile verdikleri zararları ödemekle yükümlüdürler.

Her öğrenci için kaybedilen zaman okula geç gelmeye neden olacağı için, servis aracının vereceği sinyale uyarak zamanında yola çıkmak durumundadırlar. Öğrenciler servislerini bekletmezler.

Herhangi bir nedenle servisi kaçıran öğrenciyi, velisi kendi olanaklarıyla okula ulaştırmak zorundadır.

Servis araçlarının sürücüleri, velinin izni ve okul yönetiminin onayı olmadan öğrencileri güzergah dışında bırakmazlar.