“Yonca Yaprağıyla Beslen, Coronayı Yen”

TED Hatay Koleji olarak eTwinning platformunda “Yonca Yaprağıyla Beslen, Coronayı Yen” projemizle
var olmanın heyecanını yaşıyoruz. Covid 19’la mücadelede sağlığımızı korumak için vücudumuz dışında aldığımız tedbirler her ne kadar önem arz etse de sağlımızı korumaya içimizden başlamalıyız. Bunu da ancak sağlıklı beslenerek ve bağışıklığımızı güçlendirerek yapabiliriz. Yonca modelindeki her bir yaprak günlük almamız gereken besin ögelerini gösterir. Projede okulumuzun da bulunduğu farklı okul ve şehirlerden 9 öğretmen ve 72 öğrenciyle birlikte çalışmalar olacaktır. TED Hatay Koleji olarak proje ekibimiz, projeye katkı sağlamak için çalışacaktır. Projemizi eTwinning’te “Twinspace”hesabından takip edebilirsiniz.