Yeni Yılda Sıcacık Bir Yeni Yıl

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında her yıl olduğu gibi Okul Aile Birliğimizle işbirliği halinde bu yılda kardeş okul belirledik.

Bu yıl ki kardeş okulumuz Çekmece Şehit Türkmen İlkokuluna giderek  burada okuyan öğrencilerin “Sıcacık Bir Yıl” geçirmesi için kendileri için hazırladığımız montları armağan ettik. Öğrencilerimiz arkadaşlarını mutlu etmenin heyecanını yaşadılar. Etkinliğe okul aile birliği üyelerimiz, idarecilerimiz, öğretmen ve öğrenci meclis temsilcisi öğrencilerimiz katıldı. Kardeş okulumuzca hazırlanan ikramlar hep birlikte yenildi,  hatıra fotoğrafı çektirildi.
Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu geliştirecek bu projelere yeni yılda da devam edeceğiz.