- YA SIFIR KARBON YA SIFIR GELECEK-

TED OKULLARI 32 BİN ÖĞRENCİSİYLE İKLİM İÇİN YİNE GREVDE
20 – 27 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanında “Sıfır Gelecek” adı altında gerçekleşecek iklim grevlerine Türk Eğitim Derneğine bağlı 40 okulun 32 bin öğrencisi, aynı kararlılıkla destek veriyor.
İklim değişikliğine karşı mücadele için başlayan okul boykotlarını 20 Eylül’de her TED okulu yine kendi bünyesinde gerçekleştirdi. “Ya Sıfır Karbon Ya Sıfır Gelecek” diyerek iklim acil durumu ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçlayan 32 bin genç aktivist, herkesi yaşanılır bir dünya için sıfır karbonlu geleceğe yönelik sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti. Öğrencilerimiz, hazırladıkları Türkçe, İngilizce ve Fransızca döviz, slogan ve pankartlarla birlikte boykotlarını dile getirdiler.