Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Ölümünün 76. Yılında Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz

“Atatürk’ün Ölümünün 76. Yıldönümü Anma Töreni” okulumuz spor salonunda öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende saat 09.05’te çalan sirenlerle Saygı Duruşu, devamında İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya indirildi.
Günün anlam ve önemi konuşmasından sonra lise öğrencilerimiz yabancı devlet adamlarının Atamız hakkında söyledikleri sözleri Türkçe ve İngilizce olarak dile getirdiler. Tören Ata’mızın sevdiği şarkıları seslendiren Okul Korosu”nun konseri ile devam etti.
Törene katılanların, çiçekler bırakarak “Ata’ya Saygı Selamı” vermesiyle birinci bölüm sona erdi.
Kültür salonundaki ikinci bölüm törenler ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin Ata’mıza duydukları özlemi anlatan şiir, oratoryo ve okul korosunun konseri ile devam etti.
Ata’mızı anma etkinlikleri bu akşam saat 19.30’da gerçekleşecek “Benim Şahsi Meselem; HATAY Sunumu” ile devam edecek.