TÜRKİYE ÖZEL OKULLAR DERNEĞİ TED HATAY KOLEJİNDEN MESAJ VERDİ

Türkiye Özel Okullar Kurucular Toplantısı 13.10.2018 Cumartesi günü TED Hatay Koleji Mehmet Özat Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda Türk eğitim sistemi, özel

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nurullah Dal ve TÖZOK Yönetim Kurulu üyesi Sn. Oya Düşmez tarafından TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Doç. Dr. Sn. Mustafa Özat’a teşekkür plaketi sunuldu. Ülkemizin gelişmesi ve çağdaşlaşması doğrultusunda öncelikle Türk milli eğitimine katkılar sağlayan, geleceğin donanımlı insanını, akılcı ve bilimsel eğitimle yetiştirme amacıyla kurulmuş  özel öğretim kurumlarının ülkemizin aydınlık geleceği için birer meşale, yol gösterici bir ışık olduğu mesajının verildiği, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nurullah Dal ve Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Cem Gülan’ın yönetiminde süren toplantının bitiminde TED Hatay Koleji Kampüsü gezilerek tanıtıldı.
12.10.2018 Cuma günü Hatay ilinin kültürel zenginliğinin tanıtıldığı bir gezi programı yapıldı. Cumartesi ve pazar günleri de süren kültür ve tanıtım gezisinden sonra konuklar Hatay’dan ayrılarak kentlerine döndüler.