Teddy’s Having Fun Online İngilizce Okula Destek Ürünü Eğitimi

Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı İngilizce 2. sınıf öğretim programına; konu, tema ve kazanımlara birebir uyumlu olarak Türk Eğitim Derneği Öğret

Teddy’s Having Fun; Şarkılar, Karaokeler, Oyunlar, Boyamalar ve 120 kelimelik Konuşan Sözlük ile öğrencinin İngilizce öğrenme motivasyonunu artırırken, aynı zamanda öğretmenin  de sınıfta kullanabileceği zengin bir kaynaktır.
Teddy’s Having Fun ürünü eğitimi okulumuz ev sahipliğinde Hatay il genelinde görev yapan ilkokul ingilizce öğretmenlerine yönelik olarak bugün gerçekleşmektedir.
TED Hatay Koleji Genel Kordinatörü Sn. Serdar AYDIN tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şevket Helvacı konuşmalarını yapmaktalar.
Gün boyu sürecek eğitimde TED Okulları Öğretmen eğitimcisi Sn. Özlem Aydın Teddy’s Having Fun programını Hatay il genelinde görev yapan ilkokul ingilizce öğretmenlerine uygulamalı oalrak anlatacak.