TED Hatay Kolejinden Bir Yenilik Daha... TOEFL Junior Sınav Merkezi Olduk

Okulumuz 2014-2015 eğitim - öğretim yılında ‘’TOEFL Junior’’ sınav merkezi olmuştur. Sınav Hatay daki tüm öğrencilere açıktır. İlk sınav 01 Aralık

Sınava TED Genel Merkezi ve Kanada Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Kanada öğrenci değişim programlarına ve çift diploma sürecine dahil olmak isteyen 6,7,8,ve lise öğrencilerimizin mutlaka girmesi gerekmektedir.
Kanada programına katılmayacak olsa bile tüm dünyada bilinen ve geçerli olan TOEFL Junior sınavına öğrencilerimizin katılımının dil öğrenme sürecine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerimizin sınav katılım ücreti (120.00TL) ile birlikte ekli formu İngilizce öğretmenlerine iletmeleri gerekmektedir.

Okulumuzun başlatmış olduğu TOEFL Junior ve benzeri uluslararası projeler öğrencilerimizde ‘’fark yaratmak’’ hedefimizin birer aracıdır. Öğrencimizin gelişiminde verdiğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür eder, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diler, saygılar sunarım.

Serdar AYDIN
                                                                                                             Genel Koordinatör