TED HATAY KOLEJİNDE ŞENLİK HAVASI VAR!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında beden eğitimi zümresinin ilkokul öğretmenlerimizin desteği ile düzenlediği 23 Nisan Oyun Şenliğimize 1, 2, 3 ve 4. s Şenliğimizde 1. sınıf öğrencilerimiz mandal asmaca ve evsiz oyunu, 2. sınıf öğrencilerimiz mendil kapmaca, 3.sınıf öğrencilerimiz çuval yarışı, tek pota basketbol turnuvası, penaltı yarışması ve tenis turnuvası yaptılar. 4. sınıf öğrencilerimiz ise parkurlu “taş-kağıt-makas” oyunu oynadılar, tek pota basketbol turnuvası, tenis turnuvası ve penaltı yarışları yaptılar. Okulumuzun 30 bin metrekarelik kampüs alanı içinde bulunan 13 bin metrekarelik açık oyun alanlarının her metrekaresinde şenliğimiz coşkuyla gerçekleştirildi ve öğrencilerimiz doyasıya eğlendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.