TED Hatay Kolejinde “Kitap Defilesi Fırtınası”

Kitapların insanlara katkısı paha biçilemez. Kitaplar herkesin olduğu gibi öğrencilerimizin de en iyi arkadaşları. En iyi arkadaşlarını tanıttıkları “Kitap Defilesi” öğre 3 farklı grup halinde sahneye çıkan öğrencilerimiz, müzik eşliğinde adeta bir defiledeymiş gibi sahnede önlerine asılı olan kitap kapaklarını sergilediler. Ardından onları en çok etkileyen, en çok sevdikleri kitapları tanıttılar. Salondaki herkese önerdiler, herkesi okumaya teşvik ettiler. Defile arasında kitaplarla yapılan dans gösterisi herkese keyifli anlar yaşattı. Ayrıca öğrencimizin piyano eşliğinde seslendirdiği “Kitap Kurdu” adlı şarkı gösteriye renk kattı. Herkese kitap okuma bilinci aşılamış olmanın verdiği mutlulukla görev alan tüm öğrencilerimizin sahneye gelmesiyle son bulan gösteride emeği geçen Türkçe zümresine ve görsellerde büyük emeği olan görsel sanatlar öğretmenimize teşekkür ederiz.