TED Hatay Koleji, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Hatay Çalıştay ve Sempozyumu'na Ev Sahipliği Yapıyor

Bu sene 25. yılını kutlayan Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği ‘Hatay Çalıştay ve Sempozyumu’ bugün okulumuz ev sahipliğinde Mehmet Özat Kültür salonunda gerçe

Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ali Ayhan’ın liderliğinde Türkiye’nin bu alandaki en ünlü ve başarılı bilim adamlarının katıldığı ve özellikle Kadın Doğum uzmanları ve Aile hekimleri basta olmak üzere bölgedeki tüm hekimler için çok yararlı ve güncel pratiklerinde karşılaştıkları birçok problemin ve hastalığın tartışıldığı sempozyum gün boyunca devam edecek.

Toplantının açılış konuşmalarını Lokal organizasyon komitesi adına Doç. Dr. Mustafa Özat, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği adına Prof. Dr. Ali Ayhan ve ev sahibi Hatay adına Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptılar.

Toplantıya katılacak bilim adamları oturum sıralarına göre söyle olacak: Prof. Dr. Ali Ayhan, Prof. Dr. Cansun Demir, Doç. Dr. Nazan Savaş, Prof. Dr. Kunter Yüce, Prof. Dr. M. Faruk Köse, Prof. Dr. Suat Dede, Prof. Dr. Ali Ulvi Hakverdi, Doc. Dr. Polat Dursun, Prof. Dr. Müfit Yenen, Prof. Dr. Sinan Berkman, Op. Dr. Ali Andı, Prof. Dr. Demir Özbaşar, Prof. Dr. Sinan Özalp, Prof. Dr. Hüsnü Çelik, Yrd. Doç.Dr Ali Kolusarı, Doç.Dr. Muzaffer Sancı, Doç. Dr. Kenan Dolapçıoğlu, Prof. Dr. Saffet Dilek, Op.Dr. Haluk Dervisoglu, Prof. Dr. Aytekin Altıntaş, Op.Dr. Vahap Döş, Prof. Dr. Ömer Tarık Yalçın, Prof. Dr. Filiz Avşar, Doç. Dr. Barış Güzel, Prof. Dr. Haldun Güner, Prof. Dr. Özcan Balat, Op. Dr. Koray Altunay, Prof. Dr. Hüsnü Gökarslan, Prof. Dr. Çetin Çelik, Prof. Dr. Ali Yanık, Prof. Dr. Tayyup Şimşek, Doç. Dr. Çağatay Taşkıran, Doç. Dr. Tayfun Güngör, Doç. Dr. Şahin Zeteroğlu, Doç. Dr. Mustafa Özat, Prof. Dr. Kutay Biberoğlu, Prof. Dr. Mehmet Ali Vardar, Prof. Dr. Ateş Karateke, Prof. Dr. Hasan Yüksel.

Katılımının gerek kişisel gelişim gerek yörenin sağlık uygulamalarına katkı açısından çok önemli olduğu sempozyuma ev sahipliği yapmaktan gurur duyar sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçen kurucumuz Sn Doç.Dr. Mustafa Özat’a teşekkür ederiz.

Sempozyum Broşürü: