TED Hatay Koleji Olarak 7. Sınıf Öğrencilerimize YGA Programını Tanıttık

YGA uluslararası bir sivil toplum örgütüdür. 2000 yılında Türkiye’de kurulmuştur. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmayı hayal eder. Bu hayalini geleceğin liderle Lider Keşfetme - Online Liderlik okulu
Lider Yetiştirme - Yıldızlar Liderlik Kampı
Lider Gelişim - Yıldızlar Liderlik Atölyesi & Tohum Kampı
Birlikte YGA’ nın bir sosyal sorumluluk projesini geliştirmek için çalışırlar. Yıldızların geliştirdiği projelerden biri olan Hayal Ortağım, görme engellilerin hayatını değiştiriyor. 150 bin engelliye ulaşan proje MIT, GSMA, Forbes gibi birçok kurumun verdiği dünya birinciliğini Türkiye’ye getirdi.
Kamptan sonra seçilen yıldızlar Yıldızlar Liderlik Atölyesi’ne devam ederler, 2 ay süren program boyunca lider koçlarından mentorluk alırlar.
Yıldızlar Liderlik Atölyesi’nden sonra, 3 gün süren Tohum Kampı’na katılırlar. Bu kampta çocuklara bilimi sevdirmek için projeler geliştirirler.