TED Hatay Koleji’nde Cumhuriyeti'mizin 94. Yıl Coşkusu

TED Hatay Koleji olarak Cumhuriyeti'mizin 94. doğum gününü şanlı bir törenle, coşkuyla kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadık. Törenimiz lise bandomuz eşliğinde tüm Ardından öğrenciler adına 11. sınıf öğrencimiz Ece Oduncu Cumhuriyet'in erdemini anlatan konuşmasını yaptı. Tören ortaokul öğrencilerinin Atatürk özdeyişlerini; 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin Cumhuriyet şiirlerini seslendirmeleriyle devam etti. Halit Bozyiğit rehberliğinde ortaokul öğrencileriyle hazırlanan halk oyunu gösterisi sergilendi. Sunucularımız İdil Özdemir ve H. Utku Maden’in bitiş konuşmasından sonra TED Hatay Koleji ailesi ve velilerimiz coşkulu bir şekilde 10. Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söylerken tüm öğretmenler ve öğrencilerimizin bayrağımızı şanla şerefle dalgalandırmasıyla törenimizi bitirdik.