TED Hatay Koleji Lisesi Öğrencileri Avrupa Gençlik Parlamentosuna Seçildiler !

Avrupa Gençlik Parlamentosu (AGP), (İngilizce: European Youth Parliament (EYP; Fransızca:Parlement Européen des Jeunes, PEJ) kazanç amacı gütmeyen, politik olmayan bir ku

Her sene Avrupa'nın her yanından 20.000 gençi içine alır. AGP, 1987 yılında Fontainebleau, Fransa'da kuruldu.

TED Hatay Koleji Lisesi olarak Avrupa Gençlik Parlamentosu (European Youth Parliament -EYP)17. Ulusal Seçim Konferansı için yapmış olduğumuz delegasyon başvurusunun değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Değerlendirme sonucu okulumuz delegasyonu Ulusal Seçim Konferansına katılmaya hak kazanan delegasyonlar arasında yer almaktadır, katılacak olan tüm öğrenci ve İngilizce bölümümü öğretmenlerimizi tebrik ederiz!

Öğrencilerimiz bu süreçten sonra katılacakları komite konularını öğrenerek bu konuda çalışmalar yapacak ve Mart sonunda gerçekleşecek olan Ulusal Seçim Konferansında TED Hatay Koleji’ni gururla temsil edeceklerdir.