TED Hatay Koleji Kolları Erken Sıvadı !

Okulumuz 2014 – 2015 eğitim öğretim yılına duygusal ve heyecanlı bir açılış töreni ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Defne İlçe Milli Eğitimi Müdürümüz Sn. Kemal Gülistan, tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul aile birliği başkanımız Sn. Prof. Dr. Aytekin Polat ve üyeleri, çok sayıda velimiz katıldı.

Açılış konuşmasını Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Aydın yaptı. Konuşmasında yeni eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulumuzun idarecisi, öğretmeni, öğrencisi ve velisiyle büyük bir aile olduğunu belirtti. Daha sonra Defne İlçe Milli Eğitimi Müdürümüz Sn. Kemal Gülistan konuşmasını yaptı. yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi ve kendini büyük TED ailesinin bir ferdi olarak gördüğünü ifade etti.

Yeni idareci ve öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimizle tanıştırıldı. Rozetleri okulumuz yöneticilerimiz tarafından takıldı.

TED Hatay Koleji Lisesi Eğitim Öğretim Hayatına Başladı !

TED Hatay Koleji lise öğrencilerimiz ise farklı bir heyecan yaşadılar. Yeni açılan okulumuzun ilk öğrencileri olma gururu ile derslerine başladılar.

Son olarak 5.sınıf öğrencilerimiz, 1.sınıf öğrencilerimize Türk Eğitim Derneği’nin simgesi olan meşaleler dağıttı. Okul Marşı’nın okumasının ardından öğrenciler, sınıf öğretmenleri birlikte sınıflarına gittiler.