TED Hatay Koleji İngilizce Hizmet İçi Eğitim Seminerine Ev Sahipliği Yapıyor!

TED Okulları Hizmet İçi Eğitim kapsamında TED Adana, TED Gaziantep ve TED Hatay Kolejleri’nden İngilizce öğretmenlerinin katıldığı seminer 26.11.2014 tarihinde okul

TED Hatay Koleji Bölüm Başkanı ve Öğretmen Eğitimcisi Özlem Aydın’ın “Differentiated Instruction and Using Bloom’s Taxonomy in Differentation” konulu eğitimiyle başlayan seminer, TED Mersin Koleji  Bölüm Başkanı ve Öğretmen Eğitimcisi İrem Ünlüer tarafından yapılan “Practical Application of CLIL in our ELT Classrooms” eğitimi ile devam etti.  Oxford  Universiy Press Eğitimcisi Chris Sheen’in  “Attention Spans and Lesson Plans” konulu eğitimi ile son bulan seminer katılan öğretmenlerin büyük beğenisini kazandı. Seminer sonunda, tüm katılımcılara ve eğitmenlere katılım belgeleri takdim edildi.