ŞİMDİ TED'Lİ OLMA ZAMANI!

TED'i yakından tanımak isteyen ortaokul öğrencileri “TED'DE BİR GÜN” etkinliğinde buluştu.
Güne sabah egzersizi ile başlayan TED adayları, heyecanlı TEDviver serüveninin ardından “Ahşap Atölyesi”nde el göz koordinasyonuyla ince kas motor becerilerini kullanarak hünerlerini gösterdiler. Yapay zeka görüntü işleme teknolojisi ile maske kontrol edici uyarı uygulaması geliştirdiler, TEDscience atölyesinde eğlenceli deneyler yaparak, yaşayarak bilim aşkını keşfettiler. Sanat atölyelerinde yaptıkları ritim, perküsyon çalışmaları ve ebru sanatında renklerin dansıyla keyifli, eğitici ve eğlenceli bir cumartesi günü yaşadılar.
Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Nuray Bökrü"nün öğrenci ve öğrencilerin velilerine yaptığı bilgilendirme ve tanıtım sunumu sonrasında TED Hatay Koleji kampüs turuyla etkinlik sona erdi.