Öğrencilerimizin “Ekmek İsrafı” Konulu Resim Yarışması Başarıları

Öğrencilerimiz “Ekmek İsrafı” konulu resim Yarışması'nda başarılı dereceler alarak bizleri gururlandırdılar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen il geneli “Ekmek İsrafı” konulu resim yarışmasının ilçe geneli değerlendirmeleri yapıldı. İlkokul kategorisinde 3/C sınıfından öğrencimiz Defne Gündüz birincilik, 3/B sınıfından öğrencimiz Selin Buz ikincilik, 3/C sınıfından öğrencimiz Şimal Baklacı üçüncülük; ortaokul kategorisinde 7/C sınıfından öğrencimiz Dilek Temiz ikincilik, 5/B sınıfından öğrencimiz İrem Keser üçüncülük derecesi elde ettiler.
Öğrencilerimize ödülleri Defne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Kemal Gülistan ve Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Aydın tarafından verildi.
Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.