Nova Scotia eğitim ve inceleme gezisi bilgilendirme toplantısı.

Bugün okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonunda Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerimize, Nova Scotia eğitim ve inceleme gezisi ile ilgili olarak, Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar

22 – 28 Eylül 2014 tarihleri arasında Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Aydın’ın da yer aldığı Türk Eğitim Derneği’nden bir heyet, daha önce Türk Eğitim Derneği ile Kanada Nova Scotia Eğitim Bakanlık yetkilileri arasında yapılan protokol kapsamında Halifax ve Toronto'da uluslararası program uygulayan sekiz okul, iki üniversite ve bakanlık yetkilileri ile bir dizi incelemelerde bulunmuştu.

Öğrencilerimize çift diploma programı, öğrenci değişim programı, Kanada'da okuyan Türk öğrencilerin yaşantıları, gezilen sekiz okul ve iki üniversite hakkında bilgiler gezi fotoğrafları eşliğinde aktarıldı.