Minik Bahçıvanlar İşbaşında !

Kolejimizin genel yapısı itibarı ile doğayla iç içe olan TED’ li minikler, okul bahçemizdeki ekim alanlarında çalışmaya başladılar. Anasınıfı öğrencilerimiz anası

Diktikleri marullara  can suyunu veren TED’ li miniklerimiz bitkilerinin büyümesini heyecanla bekliyorlar.
Fen ve doğa çalışmaları kapsamında yaptığımız bu bitki dikimi çalışması ile; çocukların zihinsel, dil, sosyal ve motor gelişimlerine katkıda bulunmak, çocukların çevreye ve doğaya duyarlılığını arttırarak, yeni olumlu tavır ve tutumlar geliştirmelerini sağlamak, çocukların ilgi alanlarını genişleterek, etkili düşünmeyi öğretmek ve problem çözme yeteneklerini geliştirmek, canlıların bakımını üstlenmelerini ve canlıların yaşama haklarına saygı göstermelerini hedeflemekteyiz.