Meşaleler Yola Çıktı

Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında yola çıkan meşalelerimiz İlköğretim Haftası’nı coşkuyla kutladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan 5. Sınıf Öğrencimiz M.Defne AKBAY “Atatürk’ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin ancak bilgi ile mümkün olacağını biliyoruz.

Bizler bu bilinçle yeni bir öğretim yılına başlıyoruz.” cümlesiyle 2014 – 2015 Eğitim – Öğretim yılına sağlam adımlarla başladıklarını vurguladı. Program Türk Eğitim Derneği’nin tanıtılması, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla devam etti.
Hep birlikte söylenilen Okul Marşımızın ardından sınıflarına giren öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz , yeni bir yılın heyecanı ile derslerine başladılar.