MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında, MEB İngilizce Öğretmenleri Bil

TED Kolejinin bulunduğu 10 ayrı ilde (Antalya, Aydın, Bursa, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Mersin, Samsun) Milli Eğitim Bakanlığı okullarında 5-8. sınıflarda görev yapan 30’ar İngilizce öğretmeninin katılımı ile gerçekleşecektir. Söz konusu eğitimler aşağıda belirtilen TED Okullarının ev sahipliğinde yapılacaktır ve eğitmenler TED Okullarında çalışan sertifikalı öğretmenler olacaktır.

Eğitim dört kademeli olup, 2014-2015 eğitim öğretim yılı boyunca toplam 8 gün/40 saat yapılacak olup her kademe 2 gün süreli olacaktır. 1. Kademe Aralık 2014 başı, 2. Kademe Ocak 2015 ortası, 3. Kademe Mart 2015 ortası, 4. Kademe Mayıs 2015 başı tarihlerde yapılacaktır.

Yukarıda açıklanan planlama doğrultusunda Bilgi Paylaşım Seminerlerinin 1.kademesi, Hatay da bulunan devlet okullarında görevli olan İngilizce Öğretmenleri arasından seçilen öğretmenlerin katılımı ile Yabancı Diller Bölüm Başkanı ve TED Öğretmen Eğitimcisi Sn. Özlem AYDIN rehberliğinde okulumuzda gerçekleştirilmiştir.