LİSE KEP ATMA VE MEZUNİYET TÖRENİMİZİN GURURUNU YAŞADIK!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Lise Kep Atma ve Mezuniyet Törenimiz 29.05.2019 tarihinde TED Hatay Koleji Kampüsünün bahçesinde unutulmaz bir şekilde gerçekleşti. İnsana ve y Bu yıl ikincisi düzenlenen Lise Kep Atma ve Mezuniyet Törenimiz 29.05.2019 tarihinde TED Hatay Koleji Kampüsünün bahçesinde unutulmaz bir şekilde gerçekleşti. İnsana ve yaşama saygı duyan, geleceğe inan ve güven duymamızı sağlayan, öz güveni yüksek, düşünen, sorgulayan, birlikte üretirken farklılıklarını ortaya koyan meşalelerimizi Türk Eğitim Derneğinin 91. yılında TED Hatay Kolejimizin mezunlarını, sevgili meşalelerimizi, yaşama ve mutlu yarınlara uğurlayacağımız bu görkemli törende Kurucumuz Prof. Dr. Sayın Mustafa Özat, değerli velilerimiz, idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz hazır bulundu.