Kütüphanede Bir Gece !

Kütüphanede bir gece geçirmeye ne dersiniz? Kitap dostu 4.sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde kitapların kokusu içinde okulumuz kütüphanesinde bir gece geçirdil

Günümüz teknolojilerinden (bilgisayar, playstation, cep telefonu, tablet vb...) uzak bir geceye nostaljik çocuk oyunları oynayarak başladık. Yemeklerimizi afiyetle yedik. Kütüphane kampımıza, kütüphanemizde gerçekleştirdiğimiz sessiz okuma etkinliği ile devam ettik.

Geceleyin okul koridorlarının neşeli kahkahalarla dolduğu, heyecanlı koşuşturmaların yaşandığı "Masal Avı" etkinliğimiz çocuklarımızın belleklerinde unutulmaz izler bıraktı...

Etkinliklerde oldukça fazla enerji harcayan öğrencilerimiz süt, muz ve sandviçlerini yediler.

Daha sonra Karagöz ile Hacivat kütüphanemizde misafirimiz oldu, gecemize renk kattı. "Karagöz'ün Kitap Sevgisi" isimli kukla gösterisi ile çocuklarımız uykudan önce hem eğlendiler hem öğrendiler.

Kütüphanede Bir Gece etkinliğimizin sabahında öğrencilerimizin cıvıl cıvıl sesleri ile doldu kütüphanemiz.

Kahvaltı öncesi sabah sporu yaparak güne başlayan öğrencilerimiz kamp eşyalarını topladıktan sonra kahvaltıya geçtiler.

Ve kampın sona ermesi ile birlikte aileleri ile buluşan "Kitap Dostu" 4.sınıflarımız güzel anı defterlerine güzel hatıralar biriktirmiş olarak evlerine doğru yola koyuldular.