Hatay’ın yıldızları TED Hatay Koleji Özel Lisesini seçiyor!

2014-2015 Eğitim – Öğretim dönemi kayıtları devam ediyor, Hatay’ın yıldızları TED Hatay Koleji Özel Lisesini seçiyor. Çünkü;
  • Hazırlık + 4 yıllık Özel Anadolu Lisesi statüsünde açılacak ve  “Bilim İnsanı Yetiştirme Programı” uygulayacak olan TED Hatay Koleji Özel Lisesi Dünyayla her alanda rekabet edecek bireyler yetiştirme anlayışını benimsemiştir.
  • Hazırlık sınıfına devam edecek öğrencilerimiz yaklaşık 1000 saat İngilizce eğitimi alacaklardır.
  • Yoğun akademik programın yanı sıra İngilizce ve 2.yabancı dil eğitimi 12.sınıfın sonuna kadar sürecek. Öğrencilerimiz Üniversite Destek Eğitim Programı (ÜDEP) ile hafta içi ve cumartesi günleri, bir başka kuruma ihtiyaç duymadan üniversiteye giriş sınavına hazır hale gelecekler. Haftada 45 saat eğitim verecek olan TED Hatay Koleji Özel Lisesi bu ek çalışmalarla öğrencilerine 55 saatlik bir program sunmuş olacak.
  • TED Hatay Koleji Özel Lisesi'nde ulusal programın yanı sıra dünya çapında kabul gören IGCSE (International General Certificate of SecondaryEducation) Programı ve Kanada Hükümeti ile yapılan anlaşma gereği Kanada Üniversitelerine giriş olanağı sağlayacak olan "Çift Diploma Programı" uygulanacaktır.