HAKLARIMIZI ÖĞRENİYORUZ!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Küçük Destek Programı Projenin Genel Hedefi; Türkiye’de çocukların şiddetten korunma hakkı ve katılım haklarına odaklı bir yaklaşım il

Bu kapsamda Biz de ‘Haklarımızı Öğreniyoruz’ Çocuk Grubu oluşturarak bir proje yazmak istedik. Bizler Projemiz ile TED Hatay Koleji’nde yapılacak olan 2 günlük atölye çalışması ile 15 kişilik çocuk grubuna çocuk hakları ve çocuk hakları savunuculuğu uzman kişi tarafından anlatılarak, gelecekte birer çocuk hakları savunucusu olmaları hedeflenmektedir. Proje kapsamında Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı tarafından eğitmen desteği sağlanacaktır.

Avrupa Birliği destekli bu önemli proje için ilimizi temsilen TED Hatay Koleji olarak önce kendi okulumuz sonrasında çevre okullar için Çocuk Hakları Savunucusu yetiştirmek üzere büyük bir özenle çalışıyor olacağız.