Geleneksel Doğa Yürüyüşümüzü Gerçekleştirdik

TED Hatay Koleji ailesini bir araya getiren, okulumuzun kuruluşundan bugüne veli ve öğrencilerimizin doğa ile iç içe zaman geçirmesine imkan sağlayan, geleneksel doğa yür

Okulumuzdan hareketle 6 km’lik bir parkuru takip ederek Ballıöz köyüne ulaştığımız etkinlikte oldukça keyifli anlar yaşandı. Öğrencilerimizin doğayı sevmesi, çevreyi tanıması ve koruması, veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin kaynaşarak doğa içinde keyifli anlar geçirmesi için önemli bir etkinlik olan doğa yürüyüşümüz de yaşanabilecek herhangi bir aksaklığa karşı bir ambulans da bizlere eşlik etti.
Oldukça yoğun katılımın olduğu doğa yürümüşüz, Ballıöz köyünde verilen molanın ardından aynı parkur takip edilerek okulumuza ulaşılması ile sona erdi.
Yürüyüş kapsamında katılımcı velilerimizin yapmış olduğu bağışlar sonucu toplanan para ile engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye alınarak hediye edilecektir.