GELECEĞİMİ BEN BELİRLEMELİYİM!

Doğru bir meslek seçimi için bireyin öncelikle ilgi ve yeteneklerinin farkında olması ve yapmak istedikleri mesleklerin özelliklerini çok iyi tanıması gerekir.
TED Hatay Koleji 3. sınıflar olarak “Meslekleri Tanıyorum” kazanımı doğrultusunda bazı meslek gruplarını tanımak amacıyla velilerimiz ile iş birliği yaptık. Velilerimiz yaptıkları mesleklerin özelliklerini ve inceliklerini anlatarak öğrencilerimizin ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağladılar. Öğrencilerimizin geleceğe dair motivasyonlarının artmasına destek verdiler. Yaptıkları meslekleri tanıtarak öğrencilerimizin bilinçlenmesine katkı sağlayan Sayın Sonay BAYRAKTAR’a, Sayın Gülçin EMİR’e, Sayın Aslı Linda SÜNER’e katkılarından dolayı TED Hatay Koleji olarak en içten teşekkürlerimizi sunarız.