“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” temalı resim sergimiz Primemall Antakya AVM’de açıldı.

“Hayatlarını büyük bir sanata vakfeden bu çocukları sevelim .”
Mustafa Kemal ATATÜRK

”TED Hatay Koleji öğrencilerinin “GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK” temalı birbirinden güzel eserleri, Primemall AVM’de açılan sergiyle Hatay halkı ile buluştu. Açılış töreninde konuşma yapan Altınözü Kaymakamı Sayın Bülent UYGUR “Atatürk’ün ölümünün 81. yılında öğrencilerimizin yaptığı resim çalışmaları ile göğsümüzü kabarttıklarını dile getirdiler, emeği geçen görsel sanatlar zümresine ve katkıda bulunan öğrencilere başarılar dileyerek bu eserlerin Hataylılar ile buluşmasına destek veren Primemall AVM yetkililerine, TED ailesine teşekkürlerini belirttiler.
”GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" temalı resim sergimiz 11-15 Kasım 2019 tarihleri arasında gezilebilir.