Fransızca DELF Sınavları Sertifika Töreni

DELF Sertifikaları Fransız Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen resmi dil diplomalarıdır. Mesleki, akademik ve eğitim alanlarında uygulanan bu sınavlar uluslararası

Bu sınavlar altı bağımsız diplomayı kapsar. Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı doğrultusunda hazırlanan DELF sınavları: DELF A1, DELF A2, DELF B1, DELF B2, DALF C1, DALF C2 kategorilerinden oluşur.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 22 öğrencimiz DELF A1 sınavlarına girmiş ve sertifika almaya hak kazanmışlardır.

20 Ekim 2014 Pazartesi saat 13.45’te Mehmet Özat Kültür salonunda yapılan DELF Sınavları Sertifika Törenimizi Genel Koordinatörümüz Sayın Serdar AYDIN, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Prof. Dr. Aytekin Polat, idarecilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla coşkulu bir biçimde gerçekleştirdik.

Genel koordinatörümüz Sayın Serdar AYDIN değişmesi planlanan üniversite giriş sınav sisteminde öğrencilerimizin gireceği sertifika sınavlarının önemini vurgulayarak öğrencilerimizin bu yıl ve gelecek yıllarda mümkün olduğunca yabancı dillerde kendilerini geliştirerek üst düzey sertifika programlarına hazırlanmalarının gelecekleri için önemli olduğunu belirtti.