Erol BÜYÜKBURÇ Sahne Performansıyla TED Hatay Koleji Öğrencilerini Büyüledi!

Erol BÜYÜKBURÇ Nasrettin Hoca Fıkraları isimli müzikli çocuk oyununu TED Hatay Koleji öğrencilerine sergiledi.

Müzikli oyunu ile Nasrettin Hocaya hayat veren usta sanatçı hem hocanın felsefesini aktarıp fıkralardan örnekler verdi hem de şarkılaştırdığı fıkraları okuyarak doğruluk, fedakarlık, bağışlayıcılık, komşuluk, alçakgönüllülük gibi günümüzün tüketim toplumu içerisinde kaybolmaya yüz tutmuş  değerlerini  çocuklara yeniden aşılamaya çalıştı. Oyunu dikkatle izleyen öğrenciler hayatın çeşitli yönleriyle ilgili çok değerli mesajlar aldılar. Oyun sonunda TED Hatay Koleji öğrencileri Erol BÜYÜKBURÇ’a Sürpriz yaparak Antakya Şarkısını birlikte seslendirdiler. Oldukça keyifli geçen gün sonunda öğrenciler usta sanatçıyla röportaj yaptılar, fotoğraf çekilip imza almayı unutmadılar.