Dünya Su Günü “Su ve Sürdürülebilir Kalkınma”

Fen Bilimleri Zümresi, Üretici Bilginler Kulübü etkinlikleri kapsamında 22 Mart Dünya Su Günü’nü kutlamasını gerçekleştirdik.

22 Mart 1993 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda Dünya Su Günü olarak ilan edilmiştir. Her yıl çağımızın öncelikli su sorunlarına dikkat çekmek için belirlenen temalar çerçevesinde ele alınan bu günün  2015 yılı teması “Su ve Sürdürülebilir Kalkınma”dır.

Söz ve müziği sınıf öğretmenimiz Betül Atar ve 3. Sınıf öğrencimiz Helin ZELLUH’ a ait olan "DÜNYA SU GÜNÜ" şarkısını, Azizcan Aytaç eşliğinde dinledik.

Ayşe Kuru ve Didem Sahillioğlu eşliğinde birinci sınıf öğrencilerimizi "Su çocukların" adlı şarkı eşliğinde dans gösterisi sahne aldı.

Aylin Mansuroğlu, Neyran Ezer ve müzik zümresinin katkılarıyla 4. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu koromuzu dinledik.

Suyun hayat hikayesini anlatan kısa filmlerimiz ve Üretici Bilginler Kulübü üyelerinin hazırlamış olduğu sloganlar ile renklenen Dünya Su Günü kutlama törenimizi büyük bir keyifle izledik.