Değişim Hayatın Kendisidir

Bu değişimlere hazırlıklı olmak insanı bir adım öne geçirir, kişinin önlemler almasını, planlar yapmasını sağlar. Öğrencilerimizin hayatın bu değişimine adapte olmaları için “Yeni Nesil Sorular ve LGS” dedik. 8. sınıflarımıza yeni nesil sorulara karşı hazırlıklı olmalar bu tarz soruları nasıl çözebilecekleri, bu sorulara nasıl hazırlanacakları PDR birimimiz tarafından anlatıldı. LGS hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Deneme sınavlarında zamanı iyi yönetmeleri için turlama tekniğinden ve tekniğin inceliklerinden bahsedildi. Akademik Danışmanlık Koordinatörlüğümüz tarafından öğrencilere sınav yılında “Hayır” demenin önemi anlatıldı. Başarılı ve başarısız insanın özellikleri arasındaki farklılıklara dikkat çekildi ve öğrencilerle tartışıldı.