Cumhuriyetimizin 91. Yılını Hep Birlikte Coşkuyla Kutladık!

Bugün ülkemizin her köşesinde Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü Millet olarak coşkuyla kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz.

Anaokulu öğrencilerimiz giydikleri Atatürk t-shirtleri, ellerindeki Türk Bayrakları, balonları,    başlarındaki bayrak taçlarıyla ve söyledikleri Cumhuriyet temalı şarkı ve şiirler ile TED’ li minikler, Cumhuriyet Bayramını büyük coşkuyla kutladılar.

İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinde yapılan ve öğretmenlerimiz Didem Sahillioğlu ve Mesrure Acar’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar ile başlayan törenimiz, Cumhuriyet sunumu eşliğinde  Tiyatro Kulübü, Halk Dansları Kulübü ve Polifonik Koro öğrencilerimizin hazırladığı “Selanik’ten Cumhuriyete Orotoryosu" ile devam etti.

Törende ayrıca öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen “Cumhuriyet Bayramı” Temalı Powerpoint sunum hazırlama yarışması sonuçları açıklanarak dereceye giren öğrencilerimiz 6/A Ayça Sabuncu, 8/B Lara Nedime Rende, 5/A Ela Kaya ‘ya Genel Koordinatörümüz Sayın Serdar Aydın tarafından  ödülleri verildi.

Yarınlarımızın mimarı Atatürk’ün bize armağan ettiği Cumhuriyet Bayramımız herkese kutlu olsun.