Cambridge Üniversitesi Sertifika Töreni Yapıldı

Öğrencilerimiz, velilerimiz, idareci ve öğretmenlerimizin de katılımı ile Cambridge Üniversitesi Sertifika Töreni okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonunda yapıldı.

Geçen yıl okulumuzun 3-4-5-6-7-8.sınıf öğrencileri, gerçek hayattan dil becerilerini uygulamaya geçirebildikleri, pratik ve kullanışlı bir İngilizce kullanarak kendilerini ifade edebildikleri, kendilerini yurtdışında öğrenime veya uluslararası iş dünyasına şimdiden hazırlamaya olanak sağlayan bu sınava girmişler ve tüm dünyada geçerli bir belge olan Camridge Üniversitesi ESOL Sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.Sınava giren 181 öğrencimize, Starters, Movers, Flyers, Ket ve Pet sertifikalarını Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Aydın, Lise Müdürümüz Sn. Şener Çepel, Müdür Yardımcılarımız Sn. Tuncay Göksu, Sn. Hayrettin Şirin, Sn. Güneş Daraoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. Aytekin Polat tarafından verildi. Velilerimizin de katıldığı tören oldukça coşkuluydu.