Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü!

Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 15’i, yani 1 milyardan fazla kişi çeşitli yeti yitimi (Engellilik) durumuna sahiptir. Engellilik oldukça çeşitlilik göstermekte, nüfu

Türkiye'de her 100 evden beşinde engelli bir vatandaşımız var. Engelli vatandaşlarımız hemen her yerde tam karşımızda duruyorlar.

Bugün bir saniye olsun durun, düşünün ve empati kurun!

TED Hatay Koleji olarak bizlerde engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, düşündürmek ve empati kurmak adına öğretmenlerimizin rehberliğinde bir program hazırladık ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol yetkili ve sporcularına, okulumuz yönetici,öğretmen ve öğrencilerimize sunduk. Daha sonra bu anlamlı günde Hatay Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol takımı ile okulumuz öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimizden oluşan takım bir gösteri maçı yaptık duygularını hissetmeye ve hissettirmeye çalıştık.