Bir Milyon Mutluluk İçin Bir Gönüllü

‘’Bir Milyon Mutluluk İçin Bir Gönüllü’’ projesi kapmasında TED Hatay Koleji kapılarını Erdem Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerine açtı.

Özel Eğitim öğrencilerinden 24 öğrenci okulumuz öğrencileri ile birlikte dans, skeç ve çeşitli performanslarını sergilediler. Performans sonrası Özel Eğitim öğrencileri, okulumuz öğrencilerimizden hediyelerini ve Genel Koordinatörümüz Sayın Serdar AYDIN ‘dan teşekkür belgelerini aldılar. Oldukça keyifli ve eğlenceli geçen performanslar sonrasında Özel Eğitim öğrencileri öğrencilerimiz ile birlikte öğle yemeklerini yediler. Yemekten sonra Görsel Sanatlar Atölyesinde seramik çalışması yapan ve yaratıcılıklarını ortaya koyan öğrenciler daha sonra drama eğitmenimiz Aliş ARKADAŞ'ın liderliğinde Güzel Okulum Adlı Ront çalışmasını ve Kuçiçi dansını keyifle oynadılar. Programda yer alan son etkinliğimizde ise her öğrenci Karagöz Gölge Oyunu oynadılar.
Yeni arkadaşlıklar ve farkındalıkların oluştuğu güzel bir günün ardından öğrencilerimiz özel eğitim öğrencilerini uğurladılar.