BAŞARIDAKİ GURURUMUZ

Oxford AQA, uluslararası sınav uygulama alanında dünya çapında yeterlilik belgeleri sağlayan en önemli kurumlardan biri olup yurt dışındaki üniversitelerde İngilizcede yetkinliği kanıtlayıcı belge olarak kabul görür. Süreç sonunda alınan sertifika; A ve AS level, İleri Uluslararası Eğitim Sertifikası ve Uluslararası Bakalorya gibi eğitim yaşamında bir üst düzey için temel oluşturur.
Bununla birlikte, okulumuzda uygulanan 2. yabancı dil programlarıyla öğrencilerimiz, Almanca TELC ve Fransızca DELF sertifikalarını alarak dil seviyelerini taçlandırabiliyorlar.
Bizler, TED HATAY KOLEJİ olarak, OXFORD AQA Uluslararası GCSE programını, 2. yabancı dil Almanca TELC ve Fransızca DELF programlarını okulumuzda uygulamaktan ve öğrencilerimizin gösterdiği büyük başarıdan mutluluk duyuyoruz.
Emeği geçen lise İngilizce ve 2. yabancı dil zümrelerine teşekkür eder ve öğrencilerimizin başarısının katlanarak devam etmesini temenni ederiz.