Akdeniz Bölgesi TED Kolejlerinin Müdürleri, TED Mersin Koleji’nin Konuğu Oldu!

Akdeniz Bölgesi TED Kolejleri Müdürleri, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü TED Mersin Koleji'nde buluştu. Toplantıya okullarını temsilen TED Mersin Koleji Genel Koordinatörü Savaşkan İLMAK, TED Adana Koleji Genel Koordinatörü Sayın Bayram TOZAL, TED Antalya Koleji Genel Koordinatörü Sayın Hakan ÇORTANCIOĞLU, TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü Sayın Murat YÜREK, TED Gaziantep Koleji Genel Koordinatörü Sayın Bekir DEMİRCAN, TED Hatay Koleji İlkokul Ortaokul Müdürü Sayın Tuncay GÖKSU ve TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü Sayın Münire YILDIZ katıldı. Açılışına TED Mersin Koleji Anaokulu Müdürü Sayın Çiğdem ÇAĞLAR ve İlkokul Müdürü Sayın İrem ÜNLÜER'in de eşlik ettiği toplantıda stratejik planlamalar ve mevcut yüksek standartların güncel gereksinimler doğrultusunda daha da geliştirilmesi üzerinde duruldu.