8. Sınıf Öğrencilerine Kamp Programı Tanıtımı Yapıldı

LGS’ye hazırlık sürecinde okulumuz bünyesinde geliştirdiğimiz kamp programını öğrencilerimize tanıttığımız bir toplantı yaptık. “LGS’ye 30 Gün Kala” adını verdiğimiz programımızın ayrıntılarında; konu anlatımı, grup etütleri soru çözümü, branş denemeleri, deneme sınavları, dikkat, konsantrasyon ve düşünme becerilerini geliştirme çalışmaları, motivasyon etkinlikleri ve okuma anlama yorum yapma çalışmaları var.
Sunumumuzun bir kısmında 9. sınıf öğrencilerimizle soru cevap etkinliği yaptık. LGS’ye hazırlık sürecinde çalışma disiplinini nasıl sağladıkları, teknoloji kullanımı, motivasyon etkinlikleri, konu anlatımı ve soru çözme ilişkisi, kaygı kontrolü konusunda öğrencilerimiz, akranlarından öneriler alma fırsatı yakaladılar. Etkinlik soru cevap şeklinde sürdürülerek öğrencilerimiz, merak ettikleri sorulara cevaplar buldular.