6.TED Mersin Koleji Ulusal Gençlik Forumu (TMUF'20)

6.TED Mersin Koleji Ulusal Gençlik Forumu (TMUF'20) 29 Şubat-2Mart tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanındaki seçkin okullardan öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen 6.TED Mersin Ulusal Forumu 29 Şubat Cumartesi günü oryantasyon ve takım kurma çalışmalarıyla başladı. Forumun 2. gününde Kampüs Müdürü Savaşkan İlmak'ın konuşmasıyla açılış seremonisi gerçekleşti. 2. gün öğrenciler, çalışmalarını sürdürdü. Aynı gün Mersin Liva Otel'de düzenlenen yemeğe katılan öğrenciler, gönüllerince eğlendi. 3.gün katılımcı öğrenciler, seçtikleri çevre, eğitim, kadın hakları, ekonomi gibi komitelerde sorunsalları tespit ederek çözüm önerileri getirdi. Danışman öğretmen rehberliğinde foruma katılan 11 öğrencimiz, okulumuzu en iyi şekilde temsil ederken güzel anılar biriktirerek sertifikalarını alıp forumu başarıyla bitirdi.