5.Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2014 – 2015 Eğitim-Öğretim yılında 5. Sınıf velilerimize yönelik okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonu’nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda Genel Koordinatörümüz Sn. Serdar Aydın, Müdür Yardımcımız Sn. Tuncay Göksu, Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Sn. Özlem Aydın, Ölçme Değerlendirme Uzmanımız Sn. Selin Alamdar ve PDR Uzmanımız Sn. Ela Oflazoğlu tarafından okulun genel işleyişi, eğitim politikaları, sosyal etkinlikler, yabancı dil avantajları, okulumuz etüt sistemi ve öğrencilerin bu süreçte nasıl destekleneceği konularında detaylı bilgiler verildi.

Aynı gün içerisinde okulumuz Mehmet Özat Kültür Salonu’nda 5.sınıf öğrencilerimizle de toplantı yapıldı.Müdür Yrd. Sn Tuncay Göksu tarafından öğrencilerimize akademik bilgilendirme yapıldı ve TED’li olmanın önemi ve ayrıcalığı üzerinde duruldu. Öğretmenlerimiz tarafından yıl boyunca işlenecek konular ile ilgili detaylı bilgiler verildi.