24 Kasım Öğretmenler Gününü Gün Boyu Süren Etkinliklerle Kutladık

Öğretmeler günü kutlamalarına birinci sınıflarımızın hazırladığı ve seslendirdiği akrostiş şiirleri ile başladık. Etkinliklerimiz Mehmet Özat Kültür Salonunda düzenlenen

Öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladığı törenlerde şiirler, şarkılar, “Öğretmene Vefa” isimli kısa film gösterimi, deneyimli ve genç öğretmenlerimizin konuşmaları ve sürpriz öğretmen korosu yer aldı.
Öğretmenler günü dolayısı ile hazırlanan pasta öğretmenlerimiz ve okula aile birliği üyelerinin katılımı ile kesildi. Bu etkinlik sırasında Okul aile birliği başkanımız Prof.Dr. İsmet Melek “Hatırlamak Güzeldir” isimli kitabını tek tek öğretmenlerimiz adına imzalayarak hediye etti, ayrıca Okul Aile Birliği üyelerimiz öğretmenlerimize çiçek hediye etti.