19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız 100 Yaşında!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız 100 Yaşında! Okulumuzun düzenlediği tören, bando takımımızın milli marşları çalmasıyla başladı. Bütün katılımcıların ba Kültür salonunda öncelikle Kurtuluş Savaşı’nın önderi Mustafa Kemal ve şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma, okulumuz Biyoloji Öğretmeni Talat ANLAR tarafından yapıldı. Gençlik adına konuşma ise 11. sınıf öğrencilerimizden Görkem YİĞİT tarafından gerçekleştirildi. Törenimiz, Rüştü Asyalı’nın sesinden Gençliğe Hitabe’nin okunması ile devam etti. 10. sınıf öğrencilerimizden Dene Su ERASLAN yönetiminde Gençliğin Ata’ya Yanıtı’nı seslendiren 9 Tesla ve 10B sınıfı öğrencilerinden oluşan oratoryomuz, daha sonra da Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın “Destanlarda” isimli yapıtının gösterimini sundu. Törenimiz, katılımcılarımızın da eşlik ettiği Gençlik Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nın seslendirilmesiyle sona erdi.