Yerleşkemiz

TED Hatay koleji ,30 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu ,18 bin metrekarelik kapalı alan ve 13 bin metre karelik açık oyun alanları ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim yerleşkesi olarak planlanmıştır. Fiziki ve teknolojik imkanlarıyla öğrencilerimizin eğitim dünyası ve teknolojideki gelişmelere ayak  uydurmalarına ve kendilerini sürekli geliştirmelerine   olanak sağlayan  yerleşkemiz ,öğretimin de öğrencilerin sürekli değişen ihtiyaçlarına göre planlamasını sağlamaktadır.
TED Hatay Koleji’nde sınıflarımız ;60 metrekare büyüklüğünde ,sıcak -soğuk havalandırmalı ve temiz hava sirkülasyonlu olup geniş ve aydınlık bir yapıya sahiptir. Özel  dersliklerimiz 80 m2’dir.