YGA (YOUNG GURU ACADEMY) Yıldızlar Liderlik Programı Sunumu

21. yüzyılın etkin liderlere ihtiyacı var. Ülkemizin geleceğini belirleyecek ilköğretim öğrencilerini vicdani zekası yüksek birer lider olarak yetiştirmeyi amaçlayan YGA YGA , çift kanatlı olarak tanımlanan vicdanlı ve donanımlı gençler yetiştirir. Hayallerini ve tutkularını bilimsel çalışmalarla birleştiren, yeniliklere açık, özgüveni yüksek, dünya sorunlarına çözümler geliştirebilen ve bunları hayata geçirirken yarattıklarıyla birlikte başarma kültürü ile de rol model olan bireyler yetiştirmeyi amaçlar. Aralarında ülkemizin üst düzey yönetici, akademisyen, sanatçı ve bilim insanlarından oluşan hayal ortaklarının verdiği eğitimlerle, YGA Liderlik Programı’nı üstün başarı ile tamamlayan YGA’lılar; Londra, New York, Boston ve Silikon Vadisi’nde gerçekleştirilen YGA Liderlik Kampı’na katılma hakkı kazanırlar. Harvard, MIT, Stanford, Duke ve UC Berkeley gibi seçkin üniversitelerle global stratejik iş birlikleri geliştirirler.