YGA Yaz Kampı'na Katıldık

YGA (Young Guru Akademi), Türkiye'de lider yetiştirme konsepti üzerine kurulu, sosyal sorumluluk projeleri geliştiren bir sivil toplum kuruluşudur.  MEB ile ortak çalışmaları ve Harvard Üniversitesi ile karşılıklı çalışma anlaşmaları mevcuttur.

YGA online sınavlarını başarıyla geçen iki öğrencimiz Ecem Ersoy ve Elçin Eraslan katıldıkları

YGA Yaz Kampı'nda bilimsel projeler üretmek adına çalışmalarda bulundular. “Bilimi Her Yere Ulaştırmak “ adlı projeyi geliştirmeye yönelik çalışmalarda bulunan öğrencilerimiz bu kampta, doğru soru sorma ve ilgi alanlarına yönelebilme gibi konularda da kendilerini geliştirme fırsatı buldular.

Kamp sonunda tasarlanan projeyi jüriye sunan öğrencilerimiz, bilimle büyüme yolunda güzel bir deneyim yaşadılar ve okullarına döndüklerinde arkadaşlarına da bu güzel deneyimi aktardılar.