TED HATAY KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ JMUNESCO KONFERANSINDA HATAY'I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ!

Ortaokul 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan Junior MUN Club öğrencilerimiz Ece İyiel, Sanem Yolcu, Nur Setenay Kılıçoğlu, Tuana Camlı, Bedia Duru Emir, Sevinç Keçeci İkinci günde JMUNESCO komite çalışmalarıyla devam etti. Konularıyla ilgili çözüm önerileri sunma amacıyla bir araya gelen delegeler çözüm önerilerine destek bulmak için ülkeler arası ittifaklar kurmaya çalıştılar. Üçüncü gün gerçekleşen Genel Meclis oturumları çözüm önerilerine yönelik destek ve karşı çıkma konuşmalarıyla 3 ayrı salonda devam etti. Ögrencilerimizin de konuşmalarıyla  ve sorularıyla katkı sağladığı öneriler oylama prosedürüyle Kapanış Törenine kadar sürdü. Bizleri başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Go Juniors!