TED Hatay Koleji İlkokulu 3.Sınıf Öğrencilerinden Kazancık İlkokulu ve Ortaokulu Öğrencilerine Armağan

TED Hatay Koleji İlkokulu 3.sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında kermes düzenlemişlerdi. Kermesten elde edilen gelirle Altınözü İlçesi Kazancık İlk İlkokul Müdürümüz Tuncay GÖKSU,OKAB Başkanımız Mehmet Döner, Müdür Yardımcımız Güneş DARAOĞLU, 3.sınıf öğretmenlerimiz ve katılan diğer öğretmenlerimizle birlikte Kazancık’a gittiler. Burada ayakkabı dağıtımına katılan öğrencilerimiz Kazancıklı öğrencilerle kaynaştılar; oyunlar oynadılar. Genel Koordinatörümüz Serdar AYDIN, TED Hatay Koleji’nin Kazancık İlkokulu’nu kardeş okul olarak belirlediğini vurguladı. Kazancıklı öğrencilerin mutluluğunu paylaşan öğrencilerimiz, sosyal dayanışma ve sosyal sorumluluk görevlerini yerine getirmenin verdiği huzur ve mutlulukla okullarına döndüler.